Ben je het beu dat je huis te koop staat?

door | oktober 23, 2018 | Huis verkopen

Ik kan me goed voorstellen dat je op een gegeven moment graag klaar wilt zijn met de verkoop van je huis. Herken je dit?
  • Steeds je huis opruimen voor een bezichtiging (en het gevoel hebben dat je woont in een modelwoning)
  • Steeds de hoop dat het verkocht is (en niet gebeld worden door de makelaar)
  • Steeds niet kunnen slapen vanwege de spanning (en ruzie krijgen met je partner vanwege de stress)
Wil je de volgende stap zetten en:
  • bezig zijn met de toekomst
  • in actie komen om de verkoop te bewerkstelligen
  • stoppen met twijfelen of je huis onverkoopbaar is
Dan help ik je! De praktijk wijst uit dat ik minimaal 20 direct toepasbare verbeterpunten vindt in het verkooptraject van jouw woning. Door met mij te werken optimaliseer je de kansen op het vinden van de koper. Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Tijd dus voor verandering. Ik ben er klaar voor. En jij?  

Van te koop naar verkocht

Kan ik je helpen?
Bel me Mail me
Je huis verkocht - Verheug je op een verkochtbord

Yes! ik wil mijn huis verkopen

Omdat je je gegevens invult, ga je akkoord met het Privacybeleid. Je krijgt geen onzinmails of verkoopspam. Wel tips, trucs en nieuwtjes over alles wat er in woningland speelt. Na het boostplan ligt de frequentie rond 2x per maand.

Gelukt, check je Mailbox!

Pin It on Pinterest