Ben je niet tevreden over de makelaar?

Ben je niet tevreden over de makelaar?

Zucht…..              Hij heeft nog steeds niet teruggebeld om te zeggen hoe de bezichtiging is gegaan.

Jeminee…..         De makelaar zegt alweer dat ik mijn vraagprijs moet verlagen.

Nee hè…..           Hoe vaak moet ik nou nog zeggen dat hij de foto aan moet passen.

Waarom staat mijn huis lang te koop……………..?

Herken je dit soort gedachtes en uitspraken? Dan is er maar 1 conclusie mogelijk: de makelaar voldoet niet aan de verwachting die je van hem had toen hij de opdracht tot verkoop van je huis kreeg. Mijn klanten vertellen me vaak dat ze de makelaar achter de broek aan moeten zitten.  Dat ze vinden dat hij wel wat moet doen voor zijn geld. En weet je? Gelijk hebben ze!

 

En wat kun je eraan doen?

Het is natuurlijk super vervelend als je het idee hebt dat de makelaar niet zijn best doet om jouw huis te verkopen. Wat je eraan kunt doen, ligt voor de hand: de allereerste stap die je moet nemen is met de makelaar in gesprek te gaan. Vertel hem over jouw verwachting en over wat je dwars zit of waar je het niet mee eens bent. De makelaar verkoopt de huizen al jarenlang op dezelfde manier, het zal dan ook wel even schrikken voor ‘m zijn als je tegengas geeft. Maar als je niets doet, verandert er ook niets. Blijf regelmatig contact houden en plan bijvoorbeeld in dat je wekelijks even belt. Raar of ongewoon? Nou en? Jij betaalt, dus jij bepaalt!

 

Second Opinion huis verkopen

Contact houden met de makelaar is de eerste stap om het heft in eigen handen te nemen. Vaak is er meer voor nodig om de verkoop van je huis te verbeteren. Als onafhankelijk expert weet ik als geen ander waar ik op moet letten. Ik kijk graag met je mee: Check deze link: https://vantekoopnaarverkocht.nl/huisverkopen/

Tot snel!

 

 

Wil je een melding ontvangen bij nieuwe blogs?

Van te koop naar verkocht

Kan ik je helpen?
Mail me : Ik antwoord binnen 24 uurBel me 06-29384067