Lees hier de blogs

Hoe kies je een makelaar?

Een grotere tuin, een garage, een rustige woonwijk of gewoon meer plek in huis. Er zijn verschillende redenen om te verhuizen. En bovendien: wat is er leuker dan lekker wegdromen over een nieuw droomhuis. Zie je jouw nieuwe stek al voor je? Blijft het bij dromen of ga...

Wat is de beste tijd om je huis te koop te zetten?

Als we toch alles eens precies zo konden krijgen, zoals we zouden willen. Hoe heerlijk zou dat zijn? Dat alle puzzelstukjes precies op het juiste moment in elkaar passen. Met wat geluk, heb jij dat ook wel eens ervaren en weet je hoe dat voelt. Met je huis verkopen...

Vraagprijs bepalen niet-verkoopklaar huis – speciaal voor de makelaar

U staat voor de deur, de buitenlamp hangt wat scheef en de mat voor de deur ziet er eigenlijk behoorlijk versleten uit. “Dit is pas de buitenkant”, denkt u en u bent benieuwd hoe het er binnen uitziet. U drukt op de bel en een vriendelijke man doet open. “Hallo, fijn...

Onverkoopbaar huis, welnee!

Is jullie huis nou nog niet verkocht? “Ah joh, jullie huis is toch zo verkocht?!” Je hoort het ze nog zeggen, de buren. En je vrienden eigenlijk ook. Nu je erover nadenkt, was er niemand die verwacht had dat je huis nu nog te koop zou staan. Ook de makelaar was reuze...

Huis alweer voor je neus verkocht?

Wat doe jij als je steeds het huis van je dromen aan je neus voorbij ziet gaan? In dit blog krijg je tips. Hallo nieuwe koopwoning!

De Open Huizen Dag: jippie of blèh

In wie herken jij je? Ik doe dat niet hoor, de hele ochtend thuis zitten wachten totdat er iemand komt.

Bieden op een huis

Onderhandelen over de verkoopprijs: een spannende tijd breekt aan. Je hebt misschien al heel wat woningen bekeken en hebt nu een huis gevonden dat aan je woonwensen voldoet. Gefeliciteerd! Dit huis mag het worden: je wilt dit huis kopen en hier wil je wonen.

Vraagprijs bepalen verkoop huis

Top! Je huis gaat je huis te koop zetten. Mijn intentie met deze blog is je inzicht te geven in hoe je de vraagprijs van je huis kunt bepalen. Het vaststellen van een goede vraagprijs is een van de belangrijkste dingen om te doen. Je bepaalt daarmee wie er wel en wie er niet komt kijken. Je geeft een eerste indruk af. En die eerste indruk…. Die kun je maar 1 keer maken.

Bedenktijd bij aankoop woning of verkoop huis

Gefeliciteerd! Je hebt een huis gekocht of
Gefeliciteerd! Je hebt je huis verkocht!
Zit iedereen er nu aan vast? Of hoe werkt het ook al weer met de bedenktijd. Ik leg het je uit!

Ben je het beu dat je huis te koop staat?

Ik kan me goed voorstellen dat je op een gegeven moment graag klaar wilt zijn met de verkoop van je huis.

Wat jij doet, kan ik toch ook zelf?

Ik sprak met een makelaar over mijn werk. Over dat ik kritisch kijk naar hoe een woning te koop aangeboden wordt en ik er dan mijn licht over laat schijnen.

3 geheimen die je nog niet wist om je huis succesvol te verkopen

Ik barst van de ideeën over hoe je je woning het beste kunt presenteren. Ik barst ook van de ideeën over hoe je een bezichtiging kunt doen, hoe je de klant kunt aanspreken, hoe je kunt onderhandelen en nog veel meer. Lees je mee?

Here we go.

Waarom staat een huis lang te koop en is dat de schuld van de makelaar?

Als je huis lang te koop staat, is dat niet leuk. En duur bovendien. Je daalt in vraagprijs, maakt extra kosten voor een advertentie, spendeert geld aan nieuwe foto’s….

Wie ben ik

Episode 1

In de media: De zaak

Advies geven aan mensen die hun huis willen verkopen of hun huis niet verkocht krijgen, dat is waar ik met ‘Van te koop naar verkocht’ voor sta. Met mijn meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedbranche als taxateur en makelaar leer ik hen tips & trucs uit de praktijk. Het resultaat is de woning snel en tegen de beste verkoopprijs verkopen.

Huis kopen? 8 tips om scherp te onderhandelen

We onderhandelen wat af. Op het werk over een salarisverhoging. Thuis met je kind als het alwéér televisie wil kijken. Met de makelaar als je een huis wilt kopen.

Wat te doen als een huis voor je neus verkocht wordt

Voordat je van mij de verrassende tips krijgt, is het belangrijk om iets van de technische achtergrond te weten. Ready?

Mijn huis verkopen lukt niet

Je huis staat te koop, maar het loopt niet naar je zin. Er zijn geen kijkers en al helemaal geen kopers. Wat moet je doen? In dit blog wil ik je inspireren dat je vertrouwen moet houden. De makelaar best mag helpen. En actie moet ondernemen ?

Collegiale verkoop, een goed idee of niet?

Eens in de zoveel tijd wordt mij een vraag gesteld waar ik eigenlijk geen goed antwoord op heb.
Die vraag luidt: ‘Wat vind jij van collegiale verkoop?’

Het huis van Madonna staat te koop

Onderhandelen over de verkoopprijs: een spannende tijd breekt aan. Je hebt misschien al heel wat woningen bekeken en hebt nu een huis gevonden dat aan je woonwensen voldoet. Gefeliciteerd! Dit huis mag het worden: je wilt dit huis kopen en hier wil je wonen.

Laat jij je verleiden?

Ik ben al jarenlang makelaar en taxateur. Met dit bedrijf, Van te koop naar verkocht, ben ik eind 2017 gestart. Ik help mensen via een online lesprogramma om ze te leren hoe ze hun woning snel en tegen de beste verkoopprijs kunnen verkopen.

Vrouwen ondernemen

Vrouwen-ondernemen.nl is het startpunt voor vrouwelijk ondernemerschap en het opbouwen van een succesvolle onderneming. Aan de meeste ondernemingen ligt een alledaags probleem ten grondslag dat de eigenaar triggerde. Wat was dat bij jou, Diane? "Mijn handen jeuken als...

In de media – deel 2

“Met Van te koop naar verkocht wil ik de verkoper ervan bewust maken dat hij veel meer invloed op de verkoop heeft dan hij denkt. Met als resultaat een betere verkoopprijs en vlotte verkooptermijn. Dat is waar ik het voor doe.”

Diane van Beek

Diane van Beek

HuizenVerkoopExpert

Hi, ik ben Diane van Beek:

HuizenVerkoopExpert en eigenwijze vakidioot die de dingen nèt even op een andere manier bekijkt.

Pin It on Pinterest