Neem controle over de koop en verkoop van je huis

Staat jouw huis al te koop en loopt het niet naar je zin?

Heb je een bouwkundige keuring of een taxatie nodig?

Lukt het je niet om je droomhuis te kopen?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ME OP

Uiteraard is de 1e kennismaking zonder verplichtingen en kosteloos.

P.S.: Mijn klanten komen uit heel Nederland: Bijvoorbeeld uit: Nieuw-Vennep, Onna, Den Haag, Aalst, Roosendaal, IJsselstein, Varik, Haarlem, Zoetermeer, Sint Michielsgestel, Rotterdam, Apeldoorn, Aalten enzovoort. Dus waar je ook woont, ik help je graag!

Diane van Beek

Diane van Beek

HuizenVerkoopExpert

Hi, ik ben Diane van Beek:

HuizenVerkoopExpert en eigenwijze vakidioot die de dingen nèt even op een andere manier bekijkt.

Over Diane:

Ooit wilde ik ontwikkelingswerker in Afrika worden. Ik heb zelfs succesvol het eerste jaar van de studie Aardrijkskunde afgerond. De liefde gooide al snel roet in het eten en ik gooide mijn plannen overboord, ik bleef in Nederland.  Het is met die liefde niets geworden, maar aan mijn drive om mensen te helpen is niets veranderd. Inmiddels was ik zelf al heel wat keren verhuisd, van Vlaardingen tot Bergen op Zoom en van Emmeloord tot Oosterhout.

Misschien dat daar mijn voorliefde voor wonen vandaan is gekomen. Sinds 1999 ben ik met heel veel plezier werkzaam in de vastgoedbranche. Ik ben verheugd dat ik jou mag helpen met alle kennis en ervaring die ik heb. Ik hoop je snel te spreken.

Warme woongroet, Diane

P.S.: Enne, met de liefde is het ook goed gekomen. Ik ben al jarenlang fijn getrouwd met Johan en we hebben 2 fantastische meiden 🙂