Een onverkoopbaar huis? Welnee!

Je huis van te koop naar verkocht, daar help ik je als HuizenVerkoopExpert mee!

Ooit wilde ik ontwikkelingswerker in Afrika worden. Ik heb zelfs succesvol het eerste jaar van de studie Aardrijkskunde afgerond. De liefde gooide al snel roet in het eten en ik gooide mijn plannen overboord, ik bleef in Nederland.  Het is met die liefde niets geworden, maar aan mijn drive om mensen te helpen is niets veranderd. Inmiddels was ik zelf al heel wat keren verhuisd, van Vlaardingen tot Bergen op Zoom en van Emmeloord tot Oosterhout.

Misschien dat daar mijn voorliefde voor wonen vandaan is gekomen. Hoe dan ook: makelaardij moest het worden! En zo geschiedde. Sinds 1999 ben ik met heel veel plezier werkzaam in de vastgoedbranche. Eerst als assistent, later met mijn eigen makelaarskantoor. Dat kantoor heb ik verkocht en met Van te koop naar verkocht gaat een langgekoesterde droom in vervulling. Mijn handen jeuken als ik woningen zie waarbij de verkoop niet wil lukken. Alle mogelijkheden om woningen te presenteren, worden vaak onjuist benut of niet goed gecombineerd. De verkeerde woordkeuzes, foto’s vanuit een ongunstige invalshoek, onduidelijkheid, geen optimaal gebruik van Funda en ga zo maar door.

Ik heb dit programma ontwikkeld om mensen te helpen, zodat de verkoop wel tot stand komt. Ik deel mijn jarenlange kennis, ervaring en tips. Ik word er heel blij van om dit te doen. En mijn klanten ook!  Mijn kracht ligt in de persoonlijke begeleiding; ik kijk per woning naar het beste verkooptraject. Al mijn inspanningen zijn gericht om het huis zo snel en goed mogelijk te verkopen. Geen huis is hetzelfde, dus waarom zou je dan steeds exact dezelfde dingen doen?

Warme woongroet, Diane

P.S. Enne, met de liefde is het ook goed gekomen. Ik ben al jarenlang fijn getrouwd met Johan en we hebben 2 fantastische meiden 🙂

Diane van Beek

Diane van Beek

HuizenVerkoopExpert

Hi, ik ben Diane van Beek:

HuizenVerkoopExpert en eigenwijze vakidioot die de dingen nèt even op een andere manier bekijkt.

Van te koop naar verkocht Diane van Beek 5 e1540005184311

Mijn cv, in het kort:

 

  • RMT: Register Makelaar Taxateur, aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Institituut), TaxateursUnie, NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en branchevereniging VastgoedPRO. Lid Examencommissie Taxatieleer Wonen.
  • Persoonlijk: kritisch, doorzetter, betrokken, vriendelijk, creatief, oog voor detail en mogelijkheden zien waar anderen al lang opgehouden zijn met kijken.
  • Je leert mijn passie voor wonen het best kennen door de blogs te lezen.
Vantekoopnaarverkocht.nl Diane van Beek Register

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Vantekoopnaarverkocht.nl Diane van Beek VastgoedPro

Branchevereniging VastgoedPRO

Vantekoopnaarverkocht.nl Diane van Beek

Branchevereniging VastgoedPRO

Vantekoopnaarverkocht.nl Diane van Beek NWWI

Nederlands Woning Waarde Instituut