Een verkochtbord plaatsen. Verheug je erop!

Ik wil je ervan bewust maken dat je zelf veel meer invloed hebt op een vlotte verkoop, dan je denkt.

Het maakt niet uit wat voor huis je hebt, of je je huis zelf verkoopt of dat je een makelaar hebt.

Thea uit Velp

Voor: Ons droomhuis ging aan onze neus voorbij omdat ons eigen huis nog niet was verkocht. Daar baalden we vreselijk van.

Na: Ons huis stond niet zo goed op Funda als we dachten. Ongelofelijk dat er zo veel verbeterpunten waren.

Marije uit Oosterhout

Voor: Mijn huis staat te koop en ik heb een ander huis gekocht. Ik wil nu graag van mijn huis af. Ik wil geen dubbele woonlasten.

Na: Dank je wel voor de super interessante workshop. Ik heb heel veel handige tips gekregen. Super blij mee. Dank je wel.

Diane in gesprek met Marian

Voor: Ik ga mijn huis te koop zetten, maar zie door de bomen het bos niet meer. Ik wil structuur van een onafhankelijke deskundige

Na: De online training past bij mij. Overzichtelijk, ik weet wat ik zelf kan doen en waar ik op kan letten.

Wat doe jij? Blijf je proberen en denken dat je het zelf wel kan? De vraagprijs verlagen met € 10.000,- en hopen dat het helpt? Of met een deskundige het beste uit de verkoop halen?

Je wilt weten waar je op moet letten en zelf aan de slag gaan. Dit is het goede pakket voor jou als je overzichtelijke informatie wilt over alles wat er bij verkoop van je huis komt kijken.

Je huis staat al te koop en je wilt weten hoe je de verkoop kunt verbeteren. Jij weet dat je samen met een onafhankelijk expert meer bereikt. Daarom in dit pakket een beetje van jezelf en een beetje van Diane. 

VIP betekent begeleiding tot in de puntjes. Je wilt je huis ècht goed verkopen en neemt geen halve maatregelen. Persoonlijke begeleiding door een vakvrouw, gericht op jouw huis & situatie. Dat is mijn belofte met dit pakket.

Veelgestelde vragen

  1. Wat gebeurt er als ik me aanmeld? Je betaalt via Mollie. Na betaling krijg je van mij de link met toegang tot de training. Heb je je ingeschreven voor Compleet, dan krijg je van mij een uitgebreid document met feedback over de presentatie. Duidelijke stappen die je kunt nemen ter verbetering van de verkoop. Onder andere terugkoppeling op de tekst, styling en foto’s. Heb je je ingeschreven voor het VIP programma, dan plannen we een afspraak in voor het kennismakingsgesprek bij jouw huis.
  2. Hoe lang ben ik bezig met de online lessen? Het is voornamelijk leeswerk. Het echte werk begint als je de tips gaat toepassen. Natuurlijk is het ook afhankelijk van de grootte en de staat van je huis.
  3. Wat zijn de onderwerpen die aan bod komen? Klik hier om te lezen wat je onder andere gaat leren.
  4. Ik heb al een makelaar, is het dan toch zinvol? Jazeker, omdat ik geen woningen in de verkoop neem, ben ik geen concurrent van de makelaar. Ik kijk met een nieuwe, frisse blik op de verkoop en ben daarom een aanvulling op het traject.
  5. Hoe weet ik of ik mijn investering eruit haal? Dat weet je natuurlijk niet. Je weet in elk geval dat je er alles aan gedaan hebt om het beste uit de verkoop te halen. Die garantie kan ik je geven.
  6. Hoe zit het met de Facebook groep? Je kunt jezelf aanmelden bij de Facebookgroep Slim je huis verkopen. Een geweldige groep gelijkgestemde verkopers die jou dolgraag willen inspireren en verder helpen. Misschien zit er zelfs wel een koper in de groep.

Pin It on Pinterest