Snel een goede koper vinden, dat wil jij ook, toch?

Ik wil je ervan bewust maken dat je zelf veel meer invloed hebt op een vlotte verkoop, dan je denkt.

Het maakt niet uit wat voor huis je hebt, of je je huis zelf verkoopt of dat je een makelaar hebt.

Thea uit Velp

Voor: Ons droomhuis ging aan onze neus voorbij omdat ons eigen huis nog niet was verkocht. Daar baalden we vreselijk van.

Na: Ons huis stond niet zo goed op Funda als we dachten. Ongelofelijk dat er zo veel verbeterpunten waren.

Marije uit Oosterhout

Voor: Mijn huis staat te koop en ik heb een ander huis gekocht. Ik wil nu graag van mijn huis af. Ik wil geen dubbele woonlasten.

Na: Dank je wel voor de super interessante workshop. Ik heb heel veel handige tips gekregen. Super blij mee. Dank je wel.

Diane in gesprek met Marian

Voor: Ik ga mijn huis te koop zetten, maar zie door de bomen het bos niet meer. Ik wil structuur van een onafhankelijke deskundige

Na: De online training past bij mij. Overzichtelijk, ik weet wat ik zelf kan doen en waar ik op kan letten.

Ik heb geen glazen bol, maar ik weet wel wat werkt. Die kennis deel ik graag met jou. Ik zorg ervoor dat we alles uit de verkoop halen.

Wat doe jij? Kom je gericht in actie of blijf je zomaar wat proberen?

Let op: Dit programma is niet voor iedereen. Ik ben pas tevreden als jij mooie resultaten gaat behalen. Dat is mijn drive. Neem jij de verantwoordelijkheid om wat je straks krijgt aangereikt ook daadwerkelijk toe te passen? Neem jij de verkoop serieus? Verlaag je liever de vraagprijs met € 10.000,- of meer of investeer je in de oplossing? Dan ben je van harte welkom om mee te doen. Ik weet zeker dat jij jouw huis snel verkoopt.

VLOT JE HUIS VERKOPEN start met het BASIS pakket. Jij wilt gewoon weten waar je op moet letten. Dit is het goede traject voor jou als je op zoek bent naar overzichtelijke informatie. 

VERBETER JE VERKOOP met het COMPLEET pakket. Een beetje van jezelf en een beetje van Diane. Jij weet dat je samen met een onafhankelijk expert meer bereikt. 

VIP betekent begeleiding tot in de puntjes. Je wilt je huis ècht goed verkopen. Persoonlijke begeleiding door een vakvrouw, gericht op jouw huis & situatie. Dat is de belofte met dit pakket.

Ik kan niet wachten om je te helpen met de verkoop van je huis!
Verheug je op het plaatsen van een verkochtbord!

Meld jezelf aan

Veelgestelde vragen

  1. Wat gebeurt er als ik me aanmeld? Je ontvangt van mij een bevestiging met daarbij de factuur. Na betaling krijg je direct toegang tot de training. Heb je je ingeschreven voor de complete versie, dan plannen we afspraak in voor de terugkoppeling op de tekst, styling en foto’s. Heb je je ingeschreven voor het VIP programma, dan plannen we een afspraak in voor het kennismakingsgesprek bij jouw huis.
  2. Hoe lang ben ik bezig met de online lessen? Het is voornamelijk leeswerk. Het echte werk begint als je de tips gaat toepassen. Natuurlijk is het ook afhankelijk van de grootte en de staat van je huis.
  3. Wat zijn de onderwerpen die aan bod komen? Klik hier om te lezen wat je onder andere gaat leren.
  4. Ik heb al een makelaar, is het dan toch zinvol? Jazeker, omdat ik geen woningen in de verkoop neem, ben ik geen concurrent van de makelaar. Ik kijk met een nieuwe, frisse blik op de verkoop en ben daarom een aanvulling op het traject.
  5. Hoe weet ik of ik mijn investering eruit haal? Dat weet je natuurlijk niet. Je weet in elk geval dat je er alles aan gedaan hebt om het beste uit de verkoop te halen. Die garantie kan ik je geven.
  6. Hoe zit het met de Facebook groep? Je kunt jezelf aanmelden bij de Facebookgroep Slim je huis verkopen. Een geweldige groep gelijkgestemde verkopers die jou dolgraag willen inspireren en verder helpen. Misschien zit er zelfs wel een koper in de groep.

Slim je huis verkopen, doe je met elkaar.

Alleen kom je ver, samen kom je verder. Sluit je aan bij de Facebookgroep.

Pin It on Pinterest