Huis verkopen na overlijden

Een overlijden is vaak een intensieve en verdrietige periode. Het belangrijkste is dat je de tijd neemt om dit te verwerken. De zakelijke rompslomp loopt vaak dwars door de verwerkingsperiode heen. Je ontkomt er niet aan om dit ook op te pakken en te regelen. Gelukkig zijn er veel deskundigen die je daar prima bij kunnen helpen.

 

In dit blog gaat het mij erom je te laten weten welke andere mogelijkheden er zijn om een huis na overlijden te verkopen.

 

Huis verkopen uit erfenis aan opkoper

Je kunt een huis op de reguliere markt aanbieden. Dat betekent vaak een lang traject waarbij eerst de woning opgeruimd moet worden en de spullen moeten worden uitgezocht. Daarna moeten de foto’s worden gemaakt, de tekst worden geschreven, allerlei lijsten worden ingevuld en noem maar op.

 

Een andere manier is om de woning aan een investeerder te verkopen. Voor deze partij maakt het niet uit of de woning nog vol staat met meubilair en persoonlijke spulletje. Ze kunnen het zelfs voor je opruimen als je dat wilt. Bij een zakelijke transactie ( wat verkoop aan een investeerder is) geldt nog steeds: afspraak is afspraak. De afspraken kunnen binnen een paar dagen op papier staan. Je weet dus meteen waar je aan toe bent. En dat geeft ruimte.

 

Contact met vantekoopnaarverkocht

Neem contact met me op als je hier meer over wilt weten, het is vrijblijvend.

 

Wil je een melding ontvangen bij nieuwe blogs?

Van te koop naar verkocht

Kan ik je helpen?
Mail me : Ik antwoord binnen 24 uurBel me 06-29384067