In de media: De zaak

De zaak is een online platform en magazine voor ondernemers die verder willen en die elkaar willen helpen.

De link naar het originele artikel vind je hier.

Advies geven aan mensen die hun huis willen verkopen of hun huis niet verkocht krijgen, dat is waar ik met ‘Van te koop naar verkocht’ voor sta. Met mijn meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedbranche als taxateur en makelaar leer ik hen tips & trucs uit de praktijk. Het resultaat is de woning snel en tegen de beste verkoopprijs verkopen.

Nog beginnen met de verkoop van je huis?

Voor mensen die hun huis zelf willen verkopen, heb ik een online lesprogramma ontwikkeld, een stappenplan. Dat is nieuw voor Nederland. Ik leer deelnemers stap voor stap de fijne kneepjes van het vak. Met inzicht in de do’s & don’ts en inside information uit de praktijk om je huis goed te verkopen. Je haalt op die manier het beste uit de verkoop van je huis. Niet alleen qua prijs, maar ook qua voorwaarden en verkoopsnelheid.

Staat je huis al te koop?

De Second Opnion is speciaal voor de situaties waarin je huis al te koop staat, maar de verkoop niet lekker loopt. Dat is ook nieuw in Nederland. Omdat ik geen huizen in de verkoop neem, ben ik geen concurrentie voor de eventuele makelaar die bemiddelt, maar een aanvulling. Ik kijk als een onafhankelijke en onpartijdige deskundige mee en help mensen om de puntjes op de i van het verkooptraject te zetten. Ik kijk onder andere naar het huis, naar de manier waarop het op Funda gepresenteerd wordt, naar de begeleiding van de kijkers en naar de juridische informatieverstrekking. Vaak kan ik zo 20-30 verbeterpunten opnoemen om de presentatie van het huis te verbeteren. Dat gaat bijvoorbeeld over de verhaallijn in tekst en foto’s, het juist benutten van plattegronden of het op een meer strategische plaats zetten van het verkoopbord. En alles wat daartussenin zit. Ik zie vaak mogelijkheden waar anderen het al opgegeven hebben, ben enorm kritisch, heb een oog voor detail en ben creatief. En dat biedt perspectief!

Wil je een melding ontvangen bij nieuwe blogs?

Van te koop naar verkocht

Kan ik je helpen?
Mail me : Ik antwoord binnen 24 uurBel me 06-29384067