Je huis snel verkopen: wat kan Van te koop naar verkocht voor je doen?

Ik help veel klanten. Soms gooien we de hele Funda presentatie op de schop en soms zijn het subtiele aanpassingen. Soms doe ik het gratis en soms vraag ik er een kleine vergoeding voor van rond de driehonderd euro. Een enkele klant weet ik niet te overtuigen van het voordeel dat mijn dienstverlening zal opleveren en die haakt bij voorbaat af. En dat vind ik jammer. De ervaringen van de klanten die ik help, spreken voor zich. Je vindt ze overal op de website en een paar in dit blog.

 

Verkooptips huis Vught:

Allereerst willen wij jou ontzettend bedanken dat je de tijd hebt genomen om naar ons huis te kijken.

Ik denk dat we heel erg veel aan je tips gaan hebben, we gaan ze zeker gebruiken, echt onwijs bedankt.

 

Ervaringen Van te koop naar verkocht

Ik begrijp best dat het niet precies te snappen is wat ik doe. En voordoen wat ik doe, zou betekenen dat ik alles al gratis en voor niets prijs geef. Dat is natuurlijk ook niet reëel. Daarom kies ik ervoor om in mijn blogs al veel tips te geven. Her en der verspreid kun je lezen hoe je je huis het best te koop kunt zetten. Dat elke woning anders is en elke woning om een eigen aanpak vraagt, komt ook in die blogs naar voren.

 

Verkoop verbeteren woning Groningen:

Ontzettend bedankt voor je reactie.

De punten die je benoemt ga ik meteen in uitvoer brengen.

 

Doet de makelaar dingen fout?

Dat zou ik zeker niet zo willen zeggen. De makelaar doet ontzettend veel dingen goed. Ik ben er echter wel van overtuigd dat door jarenlang alles op dezelfde manier te doen, er een patroon in is gesleten. En dat patroon is niet altijd bevorderlijk voor de verkoop. Daarom is het zinvol om met een frisse kijk naar de verkoop te kijken. Ook zijn er meerdere foefjes die door de makelaars niet ingezet worden, vaak omdat ze er zelfs niet van op de hoogte zijn. Het gaat dan om zaken die er juist voor zorgen dat het huis eerder gevonden wordt en hoger in de zoeklijst naar voren komt. Hartstikke belangrijk als je die koper wilt vinden.

 

Second Opinion Verkoop Hedel:

Vanmorgen een leuk en informatief gesprek gehad met Diane over tips en zaken die gemist worden op Funda. We kunnen hiermee verder en gaan ons huiswerk doen.
Diane bedankt.

 

Snel je huis verkopen door de presentatie aan te passen

Wat ik voor je ga doen als jij de verkoop wilt verbeteren, is: ik kijk naar het complete plaatje van jouw huis op Funda en internet. Hoe staat het te koop, welke gemiste kansen loop je, in welke valkuilen ben je / is de makelaar gestapt, hoeveel onduidelijkheid schep je eigenlijk, hoe zit het met de styling en met de SWOT analyse. Welke eenvoudige zaken kun je doorvoeren om hoger in de zoeklijst te komen. Enzovoort enzovoort.  Enzovoort enzovoort. Enzovoort enzovoort. Misschien is dit gewoon iets dat je moet ervaren om te weten hoe het werkt ?

Klik hier voor hulp bij de verkoop van je huis. Of doe je niks en blijft alles hetzelfde? Aan jou de keuze.

 

Woning verkopen Den Bosch

Ik wil je graag een korte update geven over de resultaten als gevolg van jouw Second Opinion onlangs. We zijn nu een kleine 3 weken verder. Vanochtend heeft een eerste bezichtiging plaatsgevonden door een stel dat zegt op de nieuwe tekst afgekomen te zijn (ze keken al langer naar ons pand). Ik ben erg content over deze interventie, en wil je nogmaals danken voor je bijdrage aan dit resultaat

Wil je een melding ontvangen bij nieuwe blogs?

Van te koop naar verkocht

Kan ik je helpen?
Mail me : Ik antwoord binnen 24 uurBel me 06-29384067