Je huis verkopen tijdens een Corona uitbraak

Nederland is in de ban van het Coronavirus. Of, zoals de officiële naam luidt: het COVID-19 virus.

Wel of niet nú verkopen?

Mocht je plannen hebben om je huis in de verkoop te zetten, dan kun je dat gewoon doen. Anderzijds is wachten ook best een goede optie, maar het wachten lijkt nu wel heel erg lang te gaan duren.

Het gaat erom dat we extra voorzichtig zijn met elkaar: geen handen schudden, goed de deurklinken schoonmaken en alle andere voorschriften van de experts over het Corona opvolgen.

Verkopen tijdens een griepepidemie

Je kunt jezelf afvragen of het niet overtrokken is allemaal, de berichten in de media. Want hoe zit het dan met een ‘gewone’ griepepidemie? Dan wachten we toch ook niet met het te koop zetten van een huis? En inderdaad, ook in de herfst of de winter, als de pieken van de griep het hoogst zijn, verkopen we gewoon huizen. Ik heb al eens een blog geschreven over wat de beste tijd is om je huis te koop te zetten. Dat blog kun je hier lezen.

 

Wachten met de verkoop

Laat jezelf niet gek maken, doe voorzichtig, was je handen goed en blijf op voldoende afstand van elkaar. Zo blijven we hopelijk gezond en kun je met een gerust hart alsnog je huis verkopen. En als je liever wacht, dan doe je dat! Altijd doen wat het beste voor je voelt 🙂

 

Met gezonde groet, Diane

 

 

Wil je een melding ontvangen bij nieuwe blogs?

Van te koop naar verkocht

Kan ik je helpen?
Mail me : Ik antwoord binnen 24 uurBel me 06-29384067