Laat jij je verleiden?

Ik ben al jarenlang makelaar en taxateur. Met dit bedrijf, Van te koop naar verkocht, ben ik eind 2017 gestart. Ik help mensen via een online lesprogramma om ze te leren hoe ze hun woning snel en tegen de beste verkoopprijs kunnen verkopen. Daarnaast geef ik een Second Opinion aan mensen bij wie de verkoop niet loopt zoals ze graag willen. Een unieke benadering in Nederland, waarmee ik hoop heel erg veel mensen blij te kunnen maken.

Waar je als reguliere makelaar vaak een Local Hero bent en je dus alleen in je woonplaats bekend hoeft te zijn, ben ik van plan om National Hero te worden ? Dat vraagt een andere aanpak. Dus ben ik actief op de digitale snelweg. En dat is best even wennen.

Ik hou van persoonlijk contact, van oprecht mensen helpen. Op internet kun je elkaar niet in de ogen kijken. Ik zie ook dat de taal op een andere manier gebruikt wordt. Mensen moeten verleid worden. Met krachtige zinnen. Met het oproepen van ‘pijn’, waar ik jou dan vervolgens van ga verlossen. Met marketingtrucjes, met blogs, met CEO.

Ik ben deskundig, weet vakmatig heel goed waar ik het over heb. Maar nu moet ik ook een internetmarketeer zijn. Wow. Want zeg eens eerlijk, hoe gevoelig ben jij voor titels zoals deze? Laat jij je verleiden om verder te lezen? Makelaars staan al bekend als ‘snelle jongens’. Als je me tegenkomt op internet, gun me dan een beetje respijt. Als je je huis succesvol wilt verkopen, geloof dan in mijn kennis, niet in ‘snelle jongens marketingpraat’.

 

Wil je een melding ontvangen bij nieuwe blogs?

Van te koop naar verkocht

Kan ik je helpen?
Mail me : Ik antwoord binnen 24 uurBel me 06-29384067