Hier kun je met een gerust hart gerust heen

SNS Dongen en SNS Oosterhout staan onder de bezielende leiding van Dirk Peters. Hij is een gedreven financieel planner / adviseur met een ondernemersgeest. Door zijn vermogen om analytisch te denken zet hij de wensen en behoeften van zijn klanten om naar concrete resultaten.

Door open, duidelijk en daadkrachtig te communiceren kan hij in korte tijd tot de kern doordringen om relatiegericht een oplossing te bieden, of in teamverband een richting aan te geven.

Huislijn.nl is een van de grootste woningwebsites van Nederland. De doelstelling van Huislijn.nl is om het aanbod van woningen van makelaars en de vraag naar woningen bij elkaar te laten komen. Daarbij staat het zoeken naar en het vinden van een woning centraal. Dagelijks zijn daarom duizenden woningzoekenden op Huislijn.nl op zoek naar hun droomwoning.

Van Bruggen Adviesgroep Oosterhout heeft een team van deskundige adviseurs. Zij geven u het advies dat het beste bij u past, gericht op uw persoonlijke situatie en wensen. Gezien de samenwerking met een diversiteit aan geldverstrekkers, kunnen zij samen met u de beste keuze maken. Daarnaast kunnen zij ook uw woning voor u verkopen. Alles onder 1 dak dus.

Pin It on Pinterest