Opkoper, taxateur, bouwkundige of second opinion nodig?

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar Van te koop naar verkocht voor contact met een opkoper, voor een bouwkundige keuring, een taxatie of een second opinion bij de verkoop van het huis. En gelukkig maar, want hier vind je onafhankelijke hulp,  waar in Nederland je ook woont.

 

Hoe is de naam van te koop naar verkocht ontstaan?

Gezien het groeiende bereik leek het me leuk om eens uit te leggen waar de naam vandaan komt. Wellicht spreekt het al voor zich. Je kent vast de reclame van A naar Beter wel. De site waar de wegwerkzaamheden op staan vermeld. Het is een slogan die erg bekend is in Nederland. Op een mooie zondagochtend bedacht ik opeens de link naar vastgoed, wonen en verhuizen. Het doel van mijn website is jouw huis van ‘te koop’, ‘naar verkocht’ te krijgen. Heel duidelijk, toch?

 

Waar zitten de klanten van vantekoopnaarverkocht?

De klanten komen echt uit heel Nederland. Uit bekende plaatsen zoals Utrecht, Zaandam en Maassluis. Maar ook uit minder bekende plaatsen zoals Haarle, Fleringen en Loendersloot. Voor de dienstverlening maakt dat ook niet uit.

  • Zo rijden de opkopers het hele land door om gesprekken te voeren met mensen die hun huis graag snel en zonder gedoe willen verkopen.
  • De bouwkundige keurders wonen verspreid over het land.
  • Ook de taxateurs wonen overal en nergens. Zij hebben te maken met een restrictie van maximaal 10 tot 30 kilometer (afhankelijk van de standplaats van het kantoor). Zo ben ik zelf werkzaam in het gebied rondom Oosterhout/Breda/Etten Leur.

 

Met al deze diensten ligt een uitgebreid netwerk dan ook voor de hand. Grappig genoeg is het toch een beetje ‘ons kent ons‘, net als motorrijders die onderweg naar elkaar zwaaien zeg maar.

 

Als het gaat om de Second Opinion, dat is, naast het taxeren in mijn regio, mijn pakkie an. De plaatsing op Funda is in heel Nederland hetzelfde en als voormalig makelaar weet ik exact waar je de winst kunt behalen. Omdat ik ook vanuit het perspectief van de geïnteresseerde potentiële koper kijk, is de invalshoek heel anders dan die van een makelaar of verkoper. Juist die combinatie toepassen, maakt dat er in 90 % van de woningen een flink pakket aan verbeteringen door te voeren zijn.

 

Contact opnemen met Diane van Beek

Benieuwd geworden naar wat ik voor jou kan doen? Neem contact op via deze link.

Niet geschoten is altijd mis en niets doen brengt je niet verder. Dat je dat in elk geval weet 😉

 

Wil je een melding ontvangen bij nieuwe blogs?

Van te koop naar verkocht

Kan ik je helpen?
Mail me : Ik antwoord binnen 24 uurBel me 06-29384067