Geen dubbele lasten meer voor ons!

 • Dank je wel voor de goede tips uit de cursus! Aan de hand daarvan hebben we veel veranderd aan de presentatie. We staan nu veel hoger in de ranking en krijgen meer kijkers. We gaan ervan uit dat er binnenkort een koper tussen zal zitten! Nogmaals bedankt.


  Woning lang te koop - Sint Annaland

 • Dag Mevrouw

  Heel veel dank voor de tips die u doorgaf!! Fijn dat u hier tijd voor nam om toch even te helpen, ondanks dat het in België is.

  Hartelijk dank !!

  Vriendelijke groeten


  Woning verkopen - Gent

 • Beste Diane,

  Allereerst mijn dank!

  Ik heb het doorgelezen en dacht Wow ... het is nogal wat...maar ook ja, klopt je hebt gelijk.

  We gaan het aandachtig doorlezen en wat we kunnen, gaan we uitvoeren. Ga het ook met de makelaar over hebben.

  Met vriendelijke groet,


  Huis wordt niet verkocht - Veghel

 • Zoals beloofd een update. Vandaag is de bedenktijd voorbij en is het huis onder voorbehoud verkocht. Wel tegen een lagere prijs dan de vraagprijs maar verkocht in ieder geval. Combinatie van nieuwe tekst, foto's aanpassen en prijs verlagen heeft gewerkt.

  Dank je wel. G. van E.

   


  Huis verkopen - Schaijk

 • Hoi Diane,

  Nou je bent zeker op dreef haha. Maar dat is superfijn voor ons hoor! Ik heb de tekst bekeken en vind het super zo. Kort en bondig, maar alle info staat er toch in en het laat inderdaad plaats voor wat nieuwsgierigheid. Ook de andere tips over de presentatie zijn duidelijk en zinvol. Super bedankt voor de moeite en je snelle reactie.

   


  Second Opinion - Barendrecht

 • Alvast kleine terugkoppeling.

  Makelaar erg enthousiast….helder/duidelijk/leuk/mee eens!

  Hij en ik zijn aan de slag .


  Verkoop duurt lang - Middelburg

 • Allereerst willen wij jou ontzettend bedanken dat je de tijd hebt genomen om naar ons huis te kijken.

  Ik denk dat we heel erg veel aan je tips gaan hebben, we gaan ze zeker gebruiken, echt onwijs bedankt!


  Vraagprijs verlagen of niet? Verkooptips - Vught

 • Superbedankt en wat snel zeg!

  We hebben het doorgelezen, en zijn er heel blij mee.
  Veel punten die heel logisch klinken! We gaan ermee aan de slag.


  Verkooptips - Lelystad

 • Heel erg bedankt voor je uitgebreide reactie.

  We gaan er zeker iets mee doen. Om te beginnen met de Funda tip over de prijsverlaging.

  Mogelijk komen we terug op je aanbod voor het bekijken / schrijven van de tekst.

  Nogmaals bedankt.


  verbeteren Funda presentatie - Eindhoven

 • Ontzettend bedankt voor je reactie.

  De punten die je benoemt ga ik meteen in uitvoer brengen.


  Verkooptips woning - Groningen

 • Bedankt voor je uitgebreide mail! Ik heb je e-book gekocht. Woensdag heeft onze makelaar nog 1 of meerdere (we worden niet echt op de hoogte gehouden) bezichtiging(en) staan. Dat wachten we nog even af. Ondertussen probeer ik de Funda presentatie zo goed mogelijk te krijgen met je boek.

  Veel dank!


  Tips verkoop woning - Sassenheim

 • Dank voor je email en het in contact brengen met de opkoper. Ik heb het contact als erg prettig ervaren. De verkoop aan hem is gelukt.


  Woning verkopen aan opkoper - Maassluis

 • Al jouw en onze inspanningen hebben welgeteld 1 bezichtiging opgeleverd, maar dat was wel die ene die we nodig hadden! Dank je wel voor je hulp, we zijn erg blij en opgelucht. Groetjes, BJ


  Hulp bij verkoop woning - Bussum

 • Nogmaals enorm bedankt voor alle tips en het meedenken. We hebben al veel reclame voor u gemaakt!


  Verkoop woning verbeteren - Voorburg

 • Ik wil je nog bedanken voor de koppeling met de investeerder/opkoper. Ik heb echt geen verstand van vastgoed. Fijn dat ik je mag appen als ik iets niet begrijp. Voor mij ben jij een wereld van verschil. Heel hartelijk dank nogmaals!


  Verkopen aan opkoper - Almere

 • Hi Diane,

  We zijn super blij met de aangepaste advertentie. De makelaar heeft er ook veel aan gehad, dus win win voor iedereen :-).

  Super dank voor de final check. Ik zorg dat 360 graden foto’s + tekstueel foutje ook nog even worden aangepast!

  Dank je wel, erg blij mee!! Groet,


  Second Opinion verkoop - Groningen

 • Je bent een echte 'houvast' op momenten dat je het even niet meer ziet zitten. Dank je voor je adviezen!


  Woning snel verkopen - Veghel

 • Ons huis staat al enige tijd in de verkoop. We ontvangen niet veel bezichtigen en de mensen die wel komen kijken geven bijna allemaal verschillende redenen op waarom ze niet tot koop overgaan. Ook onze directe omgeving laat weten het niet te begrijpen. Enfin, we hadden echt behoefte aan een objectief advies. Na even zoeken op internet kwamen we uit bij Diane. In het adviesgesprek ontvingen we veel tips die zeer bruikbaar zijn. We hebben een nieuw actieplan klaarliggen om vol goede moed door te gaan met de verkoop van ons huis! Dank je wel Diane!


  Verkoop duurt langer dan verwacht - Bussum

 • Eind september hebben wij via de makelaar ons huis in de verkoop gezet. De verwachting van de makelaar was dat ons huis, dat er op alle punten super goed uitziet, in de huidige markt binnen een week verkocht zou zijn. De belangstelling viel echter tegen en het huis was na een week niet verkocht. Daarom hebben we Diane ingeschakeld die ons goede tips en adviezen heeft gegeven om de presentatie op Funda te optimaliseren.
  Hoewel onze woning nog niet verkocht is zijn de bezoekersaantallen na de aanpassingen op Funda enorm toegenomen. We hebben er dan ook goede hoop op dat ons huis op korte termijn alsnog verkocht gaat worden. Diane, bedankt voor het fijne gesprek en de goede adviezen!


  Geen kijkers verkoop woning - Bilthoven

 • Ik wil je graag een korte update geven over de resultaten als gevolg van jouw Second Opinion onlangs. We zijn nu een kleine 3 weken verder. Vanochtend heeft een eerste bezichtiging plaatsgevonden door een stel dat zegt op de nieuwe tekst afgekomen te zijn (ze keken al langer naar ons pand). Ik ben erg content over deze interventie, en wil je nogmaals danken voor je bijdrage aan dit resultaat.


  Second Opinion verkoop woning - Den Bosch

 • Vanmorgen een leuk en informatief gesprek gehad met Diane over tips en zaken die gemist worden op Funda.
  We kunnen hiermee verder en gaan ons huiswerk doen.
  Diane bedankt.


  Tips verkoop woning - Hedel

 • Wij spraken diverse makelaars voor we ons huis te koop zetten. Telkens hetzelfde praatje. Tarieven uitwisselbaar. Maar geen van hen had het over het aanspreken van doelgroepen, over een goede tekst op Funda, over ranking op Funda, kortom hoe presenteer je je woning zo goed mogelijk op dit medium waaraan je niet voorbij kunt gaan. Diane wel. Zij laat je inzien hoe belangrijk de online presence is. De juiste foto's, plattegronden, en wat nog meer. Dit is een must voor iedereen die zijn huis te koop gaat zetten. Zeker nu de markt als gevolg van covid-19 toch wat moeilijker wordt. Wij huizenverkopers vissen allemaal in dezelfde vijver. Waarom zou je dan niet dubbelchecken of je huis zich goed presenteert? Ik noem dat een no-brainer. Altijd doen. En Diane is ook nog eens een hele doortastende en vriendelijke dame 😉


  Zelf je huis verkopen - Musselkanaal

 • Hoi Diane,

  Onder voorbehoud verkocht. Wat een fijn gevoel. Enorm bedankt voor je geweldige hulp.

  Groeten,


  Woning verkopen - Bergen op Zoom

 • Iedereen die zijn huis verkoopt moet, voordat het allemaal online gezet wordt, eerst Diane bellen. Wat een geweldig advies wat zij geeft. Hele tekst van mijn huis net doorgelopen en allerlei dingen wat je zelf niet ziet kloppen niet. Snel aan laten passen. Ook de foto's welke op de site stonden en waarvan ik dacht dat ze wel goed waren geeft zij aan dat je dat juist niet moet doen.

  Hoop nu snel mijn huis te verkopen met haar adviezen en ideeën. Wanneer ik ooit nog een keer een huis ga verkopen is Diane de eerste die ik bel.


  Advies over verkoop woning - Amstelveen

 • Bedankt voor je bericht en uitleg. Het heeft me goed geholpen om plus- en minpunten over het al dan niet tevreden zijn met de verkoopprijs, naast elkaar te leggen.


  Sparren over verkoop - Zoetermeer

 • "Je website en persoonlijke, enthousiaste manier van werken zijn top! Hartelijk dank voor de waardevolle tips voor de verkoop van het huis van mijn ouders.

  Heel veel succes verder met het helpen van verkopers op je pad vantekoopnaarverkocht!" 


  Van te koop naar verkocht - hulp in Alphen ad Rijn

 • Het telefoongesprek met Diane was voor ons zeer waardevol om focus aan te brengen in de presentatie van ons huis op Funda. Het betreft een vrijstaand huis in een hogere prijsklasse wat doorgaans langer nodig heeft om te verkopen. Door met Diane goed na te denken welke foto's te plaatsen en welke juist niet in combinatie met de aangepaste verkooptekst (met bijvoorbeeld het toevoegen van quotes van de bewoners) kwam het huis veel beter naar voren. In overleg met de makelaar hebben we deze wijzigingen doorgevoerd, samen met een scherpere prijsstelling. Dit heeft geleid tot het door ons gewenste resultaat: na 3 weken hebben we overeenstemming bereikt over de verkoop!


  Verkooptips - IJsselstein

 • Hi Diane, Nogmaals wil ik je zeer bedanken voor al je tips voor de verkoop van ons huis. De makelaar was het met veel dingen niet eens maar we hebben doorgezet en hebben inmiddels het huis verkocht. Heel prettig dat er mensen zoals jij zijn die hierin en hiermee kunnen helpen. Mochten onze vrienden dit probleem ervaren zal ik ze zeer zeker naar je website doorverwijzen. Met vriendelijke groet,


  Second Opinion - Apeldoorn

 • Super bedankt voor je advies en snelle reageren!


  Advies over opkoper - Naarden

 • Ik: Hi Jennifer, heb je al naar de Kennisbank gekeken?

  Jennifer: Ja, ik heb er al in gekeken. Leuke tips! Ik heb ook al een bod op ons huis. Wat zou jij nu doen qua onderhandeling? Hoe wordt dit spelletje van onderhandelen gespeeld?

  Ik: De tips en trics voor onderhandelen kun je ook in de kennisbank terugvinden. Een makkelijke manier van onderhandelen is de gulden middenweg, maar die tactiek kun je ook na een volgende ronde toepassen. Ik adviseer een tegenvoorstel te doen en dan hun reactie weer af te wachten. Maak het spel niet te lang, dat is meestal voor niemand positief. Jullie zitten al dicht bij elkaar, het lijkt me dat jullie eruit moeten kunnen komen.

  Jennifer: Ik heb een tegenbod gedaan. En zij zijn ermee akkoord. Dus we zijn het eens met elkaar! Nog bedankt voor je input.


  Tips onderhandelen verkoop woning - Sliedrecht

 • We hebben een gezellig huis dat te koop staat en inmiddels ook een nieuwe woning naar onze smaak. We willen echter dubbele kosten voorkomen en maakten ons zorgen over de verkoop die al een half jaar zonder resultaat blijft.
  We hebben Diane via Internet gevonden en het eerste contact was al zeer prettig door het getoonde begrip. Een telefonische afspraak gemaakt en in een klein uur heeft Diane ons een schat aan tips gegeven om de verkoopkansen te vergroten. Overduidelijk was dat we zelf het stuur in handen moeten nemen en de verkoopmakelaar moeten aansturen. Je verwacht dat een verkoopmakelaar zich proactief inzet voor de verkoop van jouw woning maar dat blijkt in de praktijk niet. Dus de makelaar instructies geven om je woning te verkopen.
  Met haar tips op zak hebben we snel een afspraak met de makelaar om hem in de actiestand te zetten voor onze woning. Diane, hartelijk dank.


  Voorkom een dubbele hypotheek - Apeldoorn

 • Is het bod dat je accepteert voor je woning voldoende of zat er voor je gevoel meer in. Deze vraag wilde ik graag beantwoord hebben. Ik heb een eenmalig telefoongesprek aangevraagd met Diane om daar even over te brainstormen. Na het gesprek kan ik met een goed gevoel verhuizen. Leander.


  Verkoop verbeteren - Nieuw-Vennep

 • Het was fijn om met je te sparren over de extra aandacht die ik bij de verkoop van mijn huis in kan zetten.

  Leuk om te merken dat dingen waar je zelf (en de makelaar) overheen kijkt, toch veel verrassende tips overlevert.
  Het heeft nog niet tot verkoop geleid, wél tot erg enthousiaste kijkers.


  Jen

 • We hebben vandaag met Diane een prettig overleg gehad waaruit een groot aantal nuttige en bruikbare tips zijn gekomen. Deze gaan we zo spoedig mogelijk op Funda doorvoeren met als doel een snelle verkoop!


  Peter

 • Heel leuk gesprek gehad met Diane, echt een no nonsens dame. Diverse bruikbare tips gekregen van Diane om onze woning anders en beter te belichten en te presenteren. Of het zal leiden tot een snellere en betere verkoop zal moeten blijken, maar haar adviezen zijn voor ons nu al zeer waardevol.


  Advies over verkoop woning - Roosendaal

 • We moesten er even van bijkomen maar wat een waardevol gesprek. Wat een berg tips, heel erg bedankt hiervoor. Het heeft onze ogen geopend en scherp gemaakt. We gaan ermee aan de slag. Groetjes, Carel en Petra

   


  Carel en Petra

 • Diane bedankt voor je heldere uitleg en het meedenken
  Toch een aantal punten die we kunnen en gaan veranderen aan de teksten en presentatie.
  Simpel maar wel belangrijk. Bedankt


  Meedenken over huis verkopen - Sint Michielsgestel

 • Zeldzaam fijn zoals Diane meekijkt met het mogelijk maken van de verkoop van ons huis. De kracht van de eenvoud en kennis van zaken. Dankjewel Diane voor je vlotte, prettige, no-nonsene aanpak.


  Meekijken verkoop huis - Onna

 • Ik heb Diane 'ingeschakeld' omdat de verkoop van mijn huis niet makkelijk verliep.
  Diane heeft op vakkundige wijze geadviseerd hoe mijn huis op Funda op een betere manier te koop aangeboden kan worden. Zij heeft nuttige tips gegeven over de foto's, de verkooptekst, etc.
  De contacten en adviezen, ook naar de makelaar toe, verliepen prima. Altijd kon ik haar bereiken en al mijn vragen stellen.
  Ik hoop en heb er vertrouwen in dat mijn huis komende maanden verkocht gaat worden.


  Huis lijkt onverkoopbaar - Den Haag

 • Ik vond haar meteen te gek. Als mens, als ondernemer en vooral: als kenner van de verkoopmarkt. Geen geneuzel of winstmarges, maar eerlijke ideeën en tips op maat.
  Met maar één risico: dat je je huis zó leuk vindt dat je helemaal niet meer wilt verhuizen!


  Een onverkoopbaar huis bestaat niet - Elspeet

 • Top vrouw! Met veel kennis van zaken. Thanks!


  Lieke

 • Diane kan je precies vertellen hoe je de sfeer en jouw verhaal over jullie huis kunt inzetten om je huis sneller verkocht te krijgen. Zo wordt jouw woning niet een object, maar een gevoel.


  Huis sneller verkopen - Eindhoven

 • Hele fijne workshop gevolgd bij Diane. Veel handige en bruikbare tips gekregen waar ik veel mee kan. Echt een aanrader !


  Tips verkoop huis - Oosterhout

 • Door haar jarenlange ervaring weet Diane precies wat een woning (en alles wat daarbij nog meer komt kijken) nodig heeft!


  Annemiek

 • Betrouwbare, enthousiaste vrouw. Zeker een aanrader!


 • Met haar jarenlange ervaring en expertise op het gebied van huizentaxatie en huizenverkoop, en een flinke dosis intuïtie en creativiteit, kwalificeert Diane zich echt als een expert op het gebied van snel je huis verkopen tegen een heel goede prijs. Zij weet echt hoe je je huis 'uit de verf' kan laten komen en laat opvallen tussen al het aanbod wat er is.


  Madeleine

 • Ontzettend goede hulp! Zeker aan te raden ons huis was binnen 2,5 week verkocht. Vriendelijk, Deskundig, Altijd bereikbaar!   


  Snel je huis verkopen - Almere

 • Deze dame heeft kennis van zaken, is behulpzaam is eerlijk, kortom fijn om mee samen te werken bedankt.


  Verkoop bespoedigen - Zwolle

 • Diane van Beek is goud waard.  Ze is helder, eerlijk en gedreven. Afspraken worden nagekomen en er is altijd direct met elkaar gecommuniceerd. Diane we wensen je nog heel veel succes en plezier in je vak. Wij zijn dik tevreden en gaan je zeker aanbevelen.


  Verbeteren verkoop - Oosterhout

 • Wij zijn ontzettend tevreden met Diane van Beek. Ze heeft ons goed en deskundig geholpen om snel ons huis te verkopen, en is altijd professioneel gebleven maar met een persoonlijk tintje. Mochten we nog eens gaan verhuizen, dan zullen we hier zeker weer voor kiezen.


  Verkooptips waar je wat mee kunt - Dongen

 • We zagen erg op tegen het stylen van de woning. Met een paar eenvoudige tips leek de hele inrichting anders; veel ruimtelijker en frisser. Kijkers waren enthousiast en wij zijn enthousiast over Van te koop naar verkocht.


  Tips woning stylen - Bergen op Zoom

 • Eerst was ik sceptisch, maar Diane heeft met een kritisch oog naar mijn huis gekeken. Ze heeft passie voor haar vak en dat is aan alles te merken. Zij geeft een eerlijk advies. Na 1,5 jaar was mijn woning met haar tips binnen vier maanden verkocht.


  Clarette te Beugen 

 • Heel fijn contact, ze luistert naar je verhaal. Niet gelijk zakelijk, maar gewoon eens een open gesprek om jezelf op je gemak te voelen. Dat vond ik erg fijn. Ik kon altijd bellen als ik een vraag had. Niks op aan te merken.


  Mevrouw Bogerd te Ommen

 • Door het aanpassen van de tekst heeft Diane de doelgroep vergroot. Meer mensen voelden zich aangesproken, waardoor de verkoop vlot gerealiseerd werd.


  Mevrouw Metze te Kaatsheuvel

 • Een paar weken geleden zijn we naar de makelaar geweest en hebben we jouw bevindingen voorgelegd. Hij gaat ermee aan de slag en inmiddels is er al een nieuw groot bord geplaatst met meer gegevens. Een dezer dagen worden er opnames gemaakt met een drone.


  Mevrouw De Greve

 • Sommige foto's waren heel onscherp. Zo stom dat ons (mijzelf en de makelaar) dat niet eerder is opgevallen! Dat, en het doorvoeren van nog veel andere tips, heeft onze verkoop zichtbaar verbeterd.


  Marijke te Tilburg

 • Een van de suggesties die Diane ons gaf, was het toevoegen van meubels in de plattegronden. Nooit gedacht dat het zo'n impact op de verkoop zou hebben.


  De heer Janssens te Katwijk aan Zee

 • Je geeft wel heel veel adviezen! We hebben een gesprek gehad met de makelaar en die heeft gevraagd of ze jouw advies mag gebruiken om de website te verbeteren.


  Anoniem

Superleuk als je een review schrijft

 • Titel van je review