Second opinion verkoop huis

Van medische zaken heb ik geen verstand. Als ik een vraag heb over mijn lijf, dan ga ik naar een dokter. En als niet overtuigd ben van de diagnose, dan vraag ik een Second Opinion aan en check ik het bij een andere arts.

Je kunt niet overal verstand van hebben

Zo zijn er verschillende zaken waar ik geen verstand van heb. Van auto’s en computers om maar wat te noemen. Ik raadpleeg dus nog wel eens een expert ?

Gek eigenlijk dat als je je huis verkoopt, je al je pijlers inzet op 1 makelaar. Misschien heb je wat voorwerk gedaan, ervaringen opgevraagd bij andere verkopers bijvoorbeeld. Of misschien heb je gekeken naar welke makelaar succesvol is in jouw omgeving? Hartstikke goed om dat te doen, maar het is geen garantie dat jouw huis snel en goed verkocht zal worden.

Wat als je huis niet verkocht wordt

Want wat als je huis niet verkocht is binnen de tijd die je in gedachten had? Wat doe je dan?
Ik weet het antwoord wel: Dan vraag je ook een Second Opinion!

Want een ander kijkt net even anders naar jouw huis en naar jouw presentatie. En die frisse blik op je woning heb je soms even nodig. Daarom bied ik het SOS telefoongesprek aan; de Second Opinion voor de verkoop van je huis. Het kost geen drol en helpt je direct op weg met tientallen tips.

De verkoop van je huis verbeteren

Je wordt er als verkoper sowieso wijzer van. Ik merk het keer op keer bij mijn klanten. Ze gaan vol zelfvertrouwen verder met de verkoop en ze weten wat ze kunnen doen om de verkoop te verbeteren. En ze weten hoe ze de makelaar kunnen instrueren. Of helpen, zo kun je het ook noemen. Verkopen doe je namelijk samen: ken je de reclame nog? Een beetje van jezelf en een beetje van Maggi? Zo is het ook met de verkoop van je huis. En dan is de Maggi de makelaar en ben ik de magie ?

Second Opinion

Waarom zou je twijfelen over het inschakelen van een onpartijdige deskundige? Iemand die met je meekijkt naar de verkoop van je huis? Precies…. Niet twijfelen en gewoon doen dus. Dan spreek ik je binnenkort.

Wil je een melding ontvangen bij nieuwe blogs?

Van te koop naar verkocht

Kan ik je helpen?
Mail me : Ik antwoord binnen 24 uurBel me 06-29384067