Wanhopig van de verkoop van je huis. In wie herken jij je?

Mijn klanten hebben 1 ding gemeen: ze willen graag dat de verkoop van hun woning sneller gaat. Daarom nemen ze het heft in eigen handen en nemen ze contact met mij op om de verkoop te optimaliseren.

 

Vragen van huizenverkopers

Welke situatie is herkenbaar voor jou?

 

  • Onze woning wordt goed bekeken op Funda, maar er zijn nog weinig bezichtigingen. Kun jij ons helpen?

 

  • We hebben ons ouderlijk huis sinds 3 maanden te koop staan nadat mijn ouders door omstandigheden naar een appartement verhuisd zijn. We hebben het gevoel er erg aan te moeten trekken bij de makelaar. Wat vind jij daarvan?

 

  • Hallo Diane, Ik zou graag mijn huis verkopen maar krijg te weinig kijkers. Het staat nu 5 weken te koop. In deze markt zou het toch al verkocht moeten zijn?

 

  • Wij zitten niet op een schopstoel en kunnen de tijd nemen, maar 1 jaar in de verkoop vind ik best lang en wij gaan er nu van uit dat het nog wel een jaar kan duren. Het is stil, weinig actie, ik ben voornemens eens met een andere makelaar te gaan praten. Heb jij ideeën?

 

  • De makelaar gaf al na een paar weken aan dat we de vraagprijs moeten verlagen. Ik vond dat raar. Mijn vraag, wat zou uw advies zijn?

 

  • Onze woning staat sinds 9 weken te koop. Mijn vrouw en ik ervaren hier echt bizar veel stress van. Je hebt het gevoel alsof je financieel in de problemen gaat komen en er geen uitzicht meer is ofzo. We hebben ook een ander huis gekocht, waarvan de ontbindende voorwaarden binnenkort verlopen. We moeten dan ontbinden, wat ons geld aan de financieel adviseur en de makelaar gaat kosten (€10.000) of er is toch iemand die een bod doet op ons huis? Help!

 

  • Ons huis staat nu al 17 maanden te koop, pfff. Vandaag weer een afwijzing. Wat nu?

 

  • Hoi, wat fijn jouw website te hebben gevonden. We hebben een bijzonder pand in de verkoop en we vinden het te lang duren. Het staat nu een half jaar te koop. Nul bezichtigingen, nul interesse. Wij vinden dat best vreemd en willen graag van jouw advies.

 

  • Door onze financiële situatie kunnen we geen grote klussen aanpakken, maar we horen steeds dat de kijkers tegen het werk en de kosten opzien. Wat kunnen we doen?

 

Zoals je ziet, ervaart iedereen de verkoop anders. Sommigen vinden het al lang duren als het huis 5 weken in de verkoop staat. Anderen ondernemen na een jaar pas actie.

 

Ervaring met Van te koop naar verkocht

Monique uit Amstelveen, weet het wel. Zij schreef afgelopen week deze review over Van te koop naar verkocht:

Iedereen die zijn huis verkoopt moet, voordat het allemaal online gezet wordt, eerst Diane bellen. Wat een geweldig advies wat zij geeft. Hele tekst van mijn huis net doorgelopen en allerlei dingen wat je zelf niet ziet kloppen niet. Snel aan laten passen. Ook de foto’s welke op de site stonden en waarvan ik dacht dat ze wel goed waren geeft zij aan dat je dat juist niet moet doen.

Hoop nu snel mijn huis te verkopen met haar adviezen en ideeën. Wanneer ik ooit nog een keer een huis ga verkopen is Diane de eerste die ik bel.

Hoe lang wacht jij nog voordat je contact opneemt?

Wil je een melding ontvangen bij nieuwe blogs?

Van te koop naar verkocht

Kan ik je helpen?
Mail me : Ik antwoord binnen 24 uurBel me 06-29384067