Wat jij doet, kan ik toch ook zelf?

door | oktober 23, 2018 | Huis verkopen

Ik sprak met een makelaar over mijn werk. Over dat ik kritisch kijk naar hoe een woning te koop aangeboden wordt en ik er dan mijn licht over laat schijnen. De makelaar werd een beetje boos: 'Wat jij doet, kan ik toch ook zelf', zei hij. Natuurlijk kun je dat ook zelf, dacht ik bij mezelf. Maar waarom doe je het dan niet? Deze makelaar zegt veel, maar doet niet wat ie zegt. Ken je dat? De makelaar waar ik het over heb, is een prima kerel. Een gezellige vent die ook echt verstand van zaken heeft. En vooral bouwkundig veel weet. Maar waar hij met zijn huizen de mist in gaat, is dat de foto's onscherp zijn. Dat zijn teksten langdradig zijn. Dat hij niet in de gaten heeft hoe je kijkers informatie geeft, genoeg om ze nieuwsgierig te maken. Zodat ze komen bezichtigen en je van daaruit verder kunt bouwen. En raar maar waar, ook de verkoper ziet het blijkbaar niet. Het huis staat inmiddels wel bijna een jaar te koop. Niet raar, wel waar. Aan het einde van het gesprek ben ik nog gedrevener om mensen te helpen. Ook die mensen die denken dat ze het goed doen. Want ook zij weten: zolang het huis niet is verkocht, valt er dus iets te verbeteren in het verkooptraject. En ik help daarmee.  

Van te koop naar verkocht

Kan ik je helpen?
Bel me Mail me
Je huis verkocht - Verheug je op een verkochtbord

Yes! ik wil mijn huis verkopen

Omdat je je gegevens invult, ga je akkoord met het Privacybeleid. Je krijgt geen onzinmails of verkoopspam. Wel tips, trucs en nieuwtjes over alles wat er in woningland speelt. Na het boostplan ligt de frequentie rond 2x per maand.

Gelukt, check je Mailbox!

Pin It on Pinterest