Wat moet je opknappen zodat het geld oplevert bij de verkoop van je huis

door | Verkoopklaar maken huis, Huis verkopen

In een van de lezingen die ik heb gegeven, kreeg ik de vraag: “wat moet ik opknappen in huis, zodat die investering zich terug zal verdienen?”⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Alhoewel dat per huis verschilt omdat dit onder andere afhangt van hoe gedateerd je huis is, geef ik meestal 1 belangrijke tip:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Probeer met zo min mogelijk financiële middelen een zo groot mogelijk resultaat te bereiken. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dus niet: een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuw laminaat.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Maar wel: muren wit verven, antraciet zeil in de wc en badkamer, een fris behangetje, schuiven met je meubels voor een ruimtelijke opzet en dat soort ideeën meer. Er zijn veel simpele oplossingen te verzinnen die een groots effect hebben.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Je moet op een andere manier naar de dingen gaan kijken en dat vraagt oefening 😉 Succes, je kunt het!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Meer tips? Check de link in de bio voor nog veel meer tips of hulp om je huis te verkopen. Je kunt je ook gratis aanmelden voor de Facebookgroep Slim je huis verkopen of gratis verkooptips waar je echt wat aan hebt.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Van te koop naar verkocht

Kan ik je helpen?
Mail me : Ik antwoord binnen 24 uurBel me 06-29384067
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly