Zichtbaarheid: hoe zichtbaar is je huis?

Ik had nog niet echt een item voor een blog in gedachten, totdat ik vanmorgen een ‘live’ ging doen in de Facebookgroep Slim je huis verkopen’. Tenminste, het was de bedoeling om het in die groep te doen, maar… voel je ‘m al aankomen? Ik was zichtbaar op mijn eigen tijdlijn, maar niet in de groep waar het allemaal in moest gebeuren.

Zichtbaar zijn.

IK

VIND

HET

ENG

Omdat ik niet zo heel handig ben met Facebook, weet ik niet hoe ik de video alsnog kan verplaatsen naar de juiste groep. Maar de video weggooien vind ik ook zonde. Dus dan maar gewoon de schaamte voorbij en de video laten staan op mijn tijdlijn.

 

Wat doe jij je huis zichtbaar te maken?

En dat brengt me bij jou. Want hoe voelt het voor jou om je huis te verkopen? Plaats jij je huis op je tijdlijn zodat vrienden het kunnen delen en je bereik (en daarmee de kans op een koper) groter wordt? Heb je misschien zelfs wel een Facebook pagina aangemaakt waar je je huis op promoot? Heb je een buurtmailing verzonden en een verkoopbord in je tuin gezet?

Of blijf je liever een beetje onzichtbaar en hou je vast aan wat iedereen altijd doet: het huis via de makelaar op Funda laten zetten en dan afwachten wat er gaat gebeuren.

Misschien ben jij iemand die het wèl aandurft om te onderzoeken hoe je je huis sneller en beter kunt verkopen. Ongeacht wat een ander daarvan vindt.

 

Wonen is emotie.

Net zoals ik het spannend vind om in de spotlight te staan met een Facebook Live… (want wat zullen de anderen ervan vinden…) vind jij het misschien spannend om alles te doen aan de verkoop van je huis… Best interessant om dat eens onder de loep te nemen.

 

Ik hoor graag je bevindingen ?

Oh ja, de link naar de video: klik hier.

Wil je een melding ontvangen bij nieuwe blogs?

Van te koop naar verkocht

Kan ik je helpen?
Mail me : Ik antwoord binnen 24 uurBel me 06-29384067